Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Succesverhalen

Vanaf het moment dat de patiënt het gebouw binnenloopt, tot het moment dat hij weggaat en bij ieder contact met ons, wordt hij behandeld met respect, vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

“Voor mij is het belangrijk dat er vertrouwen is, ik ben namelijk erg bang voor de tandarts, maar sinds Inna mij behandelt voel ik me echt op mijn gemak. Zij vertelt alles voor zij iets gaat doen en heeft mijn gebit een echte metamorfose gegeven, van schots en scheef naar een mooie lach. Inna heeft mij over mijn angst heen geholpen, TOP!”

P. Ramaker

Tevreden cliënt

Ik ben na een lange tijd bij de tandarts geweest, heb last van kokhalsnijgingen.
Ben eerst door Aisha Fayki heel erg goed geholpen ik voelde me heel rustig en ze heeft me heel erg goed begeleid behandeld en geadviseerd. Mijn grote dank want heb geen een keer kokhals nijgingen gehad, mijn complimenten voor deze praktijk.

Afshan Ilyas

Tevreden cliënt

TeamPlaceholder
TeamPlaceholder

Heel goed geholpen door Aicha. super vriendelijk en praktische tips gehad.

S. Bouhassoun

Tevreden cliënt

“Ik ben al ca. 20 jaar patiënt bij René en ben zeer tevreden over de manier waarop ik hier altijd behandeld wordt. Toen ik kwam had ik veel amalgaam vullingen. Doordat amalgaam er zwart uitziet was m’n gebit niet om aan te zien en bovendien zit er het giftige kwik in verwerkt dat aan het lichaam afgegeven kan worden. Nadat René al het amalgaam had verwijderd en vervangen door porselein zag m’n gebit er weer erg mooi uit. Tevens was ik bevrijd van de giftige stoffen in m’n gebit.”

Ed Dietz

Tevreden cliënt

TeamPlaceholder

Ik ben al sinds jongs af aan angstig om naar de tandarts te gaan, en daardoor heb ik de afgelopen 9 jaar (ja zo bang ben ik!!) verzuimd om te gaan. Gelukkig heb ik een goed gebit, maar laatst kreeg ik toch last van kiespijn en van hardnekkig vastgeroeste tandsteen (begrijpelijk na zo veel jaren… want ook de mondhygiënist heb ik al die jaren niet bezocht..!).

Toen de kiespijn en de zorg over mijn gebit niet meer te ontkennen viel, ben ik op aanraden van een vriend bij Gina terecht gekomen: wat een fijne tandarts! Ze heeft me alles goed uitgelegd en stap voor stap mijn mond gecheckt. Foto’s gemaakt en het probleem gevonden en aangepakt.

Ook mondhygiëniste Aicha heeft me daarna super goed geholpen, een uur lang mijn tandsteen verwijderd… normaal gesproken zou ik met kromme tenen weg gerend zijn, maar ik voelde helemaal niets van de behandelingen en was uiteindelijk erg blij dat ik geweest was! Wat een verademing! En vanaf nu zal ik regelmatig weer langs gaan voor controle, dank jullie wel voor de goede (mond)zorg!

Manuela T.

Tevreden cliënt

Went to the clinic today and had a great experience. Everyone was super friendly and gave clear advice. Treatment was handled professionally and with care. Would 100% recommend.

Joseph Budiarto

Tevreden cliënt

TeamPlaceholder

“De reden waarom ik bij tandartspraktijk René zit is vanwege het gebruik van natuurlijk homeopathische middelen.”

N. Fayki

Tevreden cliënt

Eerst had ik een vakkundig, prettig verlopen gebitsbehandeling bij Marjo. Op mijn verzoek diende Marjo een voorlopig behandelplan in met een geschatte prijsopgave. Gina, de directeur tandarts, was zo attent eerder te komen (ze was eigenlijk een paar uur vrij) en na onderzoek en bespreken en wat veranderen aan het behandelplan, voerde zij het uit. Gina en Karin stellen een angstige patiënt gerust zoals omschreven in hun informatie op de site. Gina bespreekt precies wat ze gaat doen en neemt er de tijd voor. De behandeling viel dankzij Gina en Karin reuze mee.

Gerie Breure

Tevreden cliënt

TeamPlaceholder
TeamPlaceholder

Wat een leuke en gezellige praktijk is dit! Comfortabel even wachten in de huiselijke wachtkamer. En direct het gevoel dat je zeer kundig geholpen wordt. Kortom iedereen die op zoek is naar een tandarts, dit is een echte aanrader!

Miron

Tevreden cliënt

“Ik waardeer het ten zeerste dat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke middelen. Zelf reageer ik niet goed op chemische middelen, net zoals de meesten, dus ben erg blij met deze tandarts. Verder zijn de mensen hier allemaal erg vriendelijk, een fijne sfeer om in te zijn. Dit maakt een bezoek prettiger dan normaal!”

Yavanna Kleinveld

Tevreden cliënt

TeamPlaceholder

Ben gisteren weer op controle bij de tandarts geweest. Eerlijk gezegd weet ik de naam niet meer van de dame die mij geholpen heeft, (ben slecht in t onthouden van namen) maar ik wil wel even doorgeven dat ik weer allerliefst en vakkundig geholpen ben. Had later bij het weggaan nog een leuk gesprek met de dame en de heer bij de receptie. Het is iedere keer weer een ervaring dat er bij een tandartsbezoek geen nare, pijnlijke of vervelende dingen gebeuren, ik kom al heel veel jaren bij deze praktijk en dat is duidelijk niet voor niets. Toppers zijn het!!

Marlon

Tevreden cliënt

Heeft u zelf ervaring met Tandartspraktijk René? Wij horen graag hoe u dit heeft ervaren, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Inschrijven Tandarts Amsterdam Osdorp
Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN