Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Voor mensen die toch niet helemaal tevreden zijn met hoe het gebit er esthetisch uitziet kan een bezoek aan onze gespecialiseerde tandarts uitkomst bieden.

Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Een gezond & stralend gebit

Bij ons geldt dat wij er alles aan doen om uw gebit stralend en gezond te houden. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Voor mensen die toch niet helemaal tevreden zijn met hoe het gebit er esthetisch uitziet kan een bezoek aan onze gespecialiseerde tandarts uitkomst bieden.

Voor een esthetisch prachtig resultaat

Zo kan vanuit professioneel oogpunt aan iedereen die dat wenst een stralende glimlach worden gegeven. Onze tandartsen zijn proactief als het gaat om het geven van passende adviezen, ook op cosmetisch gebied. Dus of u nu droomt van een prachtig wit gebit, het opvullen van spleetjes tussen uw tanden of rechte tanden wilt met behulp van facings, onze gespecialiseerde tandarts zorgt altijd voor een esthetisch prachtig resultaat!

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp
Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN