Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Algemene Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Een vriendelijke, professionele en biologische tandartspraktijk waarop je kunt vertrouwen

Algemene Tandheelkunde

Het team van tandartspraktijk René is te omschrijven als vriendelijk, professioneel met een biologisch werkende aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in biologisch georiënteerde tandheelkunde, dit doen wij omdat uw en de gezondheid van uw gezinsleden bij ons hoog in het vaandel staan. De nadruk wordt gelegd op meer natuurlijke producten en minder schadelijke procedures om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden.

Algemene Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Biologisch georiënteerde praktijk

Wij zijn een biologisch georiënteerde praktijk, waar wij rekening houden met uw gehele welzijn.

Zaterdag & donderdagavond geopend

Ja. Zaterdag en donderdagavond kunt u ook bij ons terecht. Maak gerust een afspraak.

Ervaren team

Ons team heeft ruime ervaring en is goed op elkaar ingespeeld, wij spreken meerdere talen en iedereen is welkom in onze praktijk.

Illustratie tandartspraktijk Rene

Behandelmethodes

Wij gebruiken uitsluitend uitvoerig geteste producten die ervoor zorgen dat de genezing versneld bij bepaalde behandelingen, de napijn verminderen, waardoor de noodzaak voor het nemen van antibiotica en pijnstillers vermindert, en in sommige gevallen zelfs helemaal niet nodig is. Tandarts René heeft diverse producten en technieken tot zijn beschikking om de patiënt op een zo natuurlijk mogelijke wijze te behandelen. Tandarts René is al meer dan 30 jaar werkzaam als tandarts en heeft ruime ervaring met de biologisch werkende aanpak. 

De alternatieve producten die wij gebruiken hebben geen bijwerkingen, voorbeelden van wat producten zijn Calendula, colloïdaal zilver en een groot aantal andere producten.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Algemene Tandheelkunde Amsterdam Osdorp
Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN