Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Leuk u te ontmoeten

Ons team bestaat uit enthousiaste, gezellige en zeer gedreven specialisten.
Tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten, tandartsassistenten, receptionistes en administratief medewerksters. Samen vormen wij een hecht en professioneel team waar we trots op zijn. Welkom, wij staan voor je klaar.

Directie

Gina Aizic

Directeur/Tandarts
BIG 39101673102

Danny van Waardenburg

Directeur

Tandartsen

Ravi Gahar

Tandarts
BIG 39921653502

Maheswari Manickam

Tandarts
BIG 99915593002

Dimitra Kefallinou

Tandarts
BIG 89927649902

Mondhygiënisten

Chaymae Karrouch

Mondhygiënist
BIG 69930598879

Marouane Bnedir

Mondhygiënist
BIG 69934074079

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Inschrijven Tandarts Amsterdam Osdorp

René van der Bijl

Tandarts

Na 37,5 jaar als tandarts gewerkt te hebben, vind ik het nog steeds elke dag fijn om andere mensen te kunnen helpen.
Het feit dat ik graag biologisch verantwoorde tandheelkunde lever, geeft mij veel voldoening. Mijn “patiënten” zijn mijn vrienden en ik heb het gevoel dat dit wederzijds is. Erg fijn is het ook, dat ik in een heel vrolijk team werk, waar ik altijd op kan rekenen.

Mijn motto is: “gezond verstand tandheelkunde voor hen die dat waarderen”.

Het is ook erg leuk om de veranderingen te zien. Onze wachtkamer heeft prachtig meubilair gekregen en is nu heel uitnodigend om in te vertoeven. Gina en Danny zijn mooi aan het creëren om een bezoek aan onze praktijk nóg aangenamer te maken. En voor ons is dat heel verfrissend!
De toekomst ziet er zonnig en veelbelovend uit!

Diana Cajamarca

Tandarts

Ik kom oorspronkelijk uit Colombia. In 2009 ben ik afgestudeerd in de tandheelkunde. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Tandartspraktijk René. Mijn interesse gaat onder meer uit naar cosmetische tandheelkunde en ik hoop met name angstige patiënten meer op hun gemak te stellen. Wij hebben een professioneel en leuk team waarmee we altijd klaar staan voor de patiënt. Ik geloof in het belang van communicatie en een goed contact met de patiënt en besteed hier dan ook extra aandacht aan.

Verder – oud nieuws maar blijft heel waar – is preventie de sleutel tot een gezond gebit! Een gezond gebit is een bepalende factor in de kwaliteit van leven van een persoon. Ik ben blij dat ik hier als tandarts een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Mona Mirhaghi Saatchi

Tandarts

Ik ben in 2017 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Naast tandheelkunde heb ik ook Farmacie aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd.

Bij mij staat de zorg voor mijn patiënten centraal. Er is voor mij nooit sprake van een standaard behandelplan. Ik bied mogelijkheden aan en maak samen met u een op maat gemaakt behandelplan binnen uw financieel vermogen.

Ik ben een tandarts die veel doet aan nascholing. Angstige patiënten zijn bij mij zeer welkom.

Ravi Gahar

Tandarts

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Met veel plezier beoefen ik dit vak en verdwijnen de angsten voor de tandarts bij patiënten. Mijn passie ligt bij functieherstel/restauratieve en esthetische tandheelkunde. Verder ben ik een allrounder en streef ik naar professionaliteit en kwalitatieve zorg. Ik hoop u snel te zien!

Maheswari Manickam

Maheswari Manickam

Tandarts

Ik heb in 2008 mijn studie tandheelkunde in India afgerond. Sinds 2016 ben ik als tandarts in Nederland werkzaam. Voor mij is communicatie erg belangrijk om goed te begrijpen wat de problemen van de patiënt zijn en om een goed behandelplan voor de patiënt op te stellen.

Ik heb veel cursussen m.b.t. kindertandheelkunde gevolgd en op dit moment volg ik een Master opleiding in Engeland m.b.t. restauratieve en esthetische tandheelkunde. Ik vind het belangrijk om regelmatig opleidingen en cursussen zowel in Nederland als daarbuiten te volgen omdat ik op die manier mijn patiënten beter kan (blijven) helpen.

Ik ben van mening dat preventie altijd de sleutel is om grote problemen te voorkomen en ik ben altijd blij als ik tijdens mijn controles bij mijn patiënten meer over preventieve maatregelen kan vertellen.

Mijn interesse gaat uit naar kindertandheelkunde, restauratieve en esthetische tandheelkunde. Daarnaast heb ik veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten.

Mijn doel is om altijd te blijven leren en patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben blij om deel uit te kunnen maken van dit fantastische team en ik hoop u snel te kunnen ontmoeten.

Dimitra Kefallinou

Tandarts

Ik ben in 2015 als tandarts in Griekenland afgestudeerd en sinds 2019 ben ik werkzaam in Nederland. Ik werk als algemeen practicus en voor mij is communicatie met de patiënt het allerbelangrijkste. Op deze wijze kan ik een goed behandelplan opstellen dat past bij hun individuele behoeftes.
Ik volg jaarlijks nascholing, onder anderen endodontologie en esthetische tandheelkunde.
Mijn doel is om te blijven leren en een goede communicatie en samenwerking met mijn collega’s te hebben om samen een goed resultaat te blijven leveren.
Ik ben blij dat ik deel van zo een fantastische team te maken en ik hoop u snel te kunnen helpen!!

Tandarts Katerina

Katerina Siouli

Tandarts

Ik ben in 2015 als tandarts in Griekenland afgestudeerd en sinds 2016 ben ik werkzaam in Nederland. Ik werk als algemeen tandarts en u kunt bij mij voor alle behandelingen terecht. Ik streef ernaar om het hoogste serviceniveau aan mijn patiënten te bieden en een vriendelijke en betrouwbare omgeving te creëren.

Ik vind het van groot belang om op de individuele behoeften van elke patiënt te focussen omdat “een maat past niet iedereen”. Ik kijk tevens niet alleen naar de mond maar naar de mens en volgens mij dit is de sleutel voor het leveren van de juiste zorg.

Ik vind het belangrijk om deel uit te maken van het team van Tandartspraktijk Rene met alle leuke, deskundige collega’s die klaar voor de patiënten staan.

Chaymae Karrouch

Chaymae Karrouch

Mondhygiënist

Ik ben Chaymae en sinds februari 2022 werkzaam in de praktijk als mondhygiëniste. Kenmerkend voor mij is mijn positiviteit en passie voor de dingen die ik doe voor mezelf en anderen. Met mijn perfectionisme en gedrevenheid probeer ik altijd het uiterste uit mezelf te halen om zo voldoening te krijgen in de dingen die ik doe en mijn doelen te bereiken. Ik vind het belangrijk om anderen te helpen en te ondersteunen daar waar nodig is en ben ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken. De zorg en hulp die ik bied, bied ik met hart voor zaak aan. 

Marouane Bnedir

Mondhygiënist

Ik ben in 2018 begonnen met mijn opleiding tot mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland/ACTA Amsterdam. Ik heb tijdens mijn stages en werk elders, een grote diversiteit aan patiënten behandeld. Ik heb een speciale affiniteit met kinderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Voor mij staat de zorgvraag van de patiënt altijd voorop. ‘’Elke patiënt is uniek en heeft een andere zorgwens. Mijn doel is om elke patiënt met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten en met een stralende lach de volgende afspraak weer te verwelkomen. Samen komen we tot een mooi behandelresultaat.’’

mw. M. Kuijper

Office manager/preventie assistente

Ik ben geboren en getogen Amsterdamse. In 2008 ben ik begonnen als receptioniste bij tandartspraktijk René. In 2010 werd aan mij gevraagd of ik de opleiding tandartsassistente wilde doen, dat wilde ik heel graag. Mijn collega’s leveren zulk mooi werk af, dat ik van dit team graag deel uit wilde maken. Dit werk doe ik nu al een kleine 10 jaar met heel veel plezier.

Naast dit werk heb ik inmiddels ook de opleiding preventieassistente afgerond. Mijn werk is heel divers, want naast het assisteren van de tandarts en mijn preventiewerk sta ik af en toe ook nog achter de balie. Wat houdt mij betrokken bij het werk? Ik vind het leuk om met kinderen te werken en mijn expertise is het werken met angstige patiënten. Zelf was ik vroeger bang voor de tandarts, dus ik ben ook ervaringsdeskundige. Ik ben trots op al mijn collega’s en mijn werkdag is geslaagd, als de patiënt met een glimlach onze praktijk verlaat.

Aicha Fayki

Preventieassistente

Ik ben 13 jaar werkzaam bij Tandartspraktijk René en ik werk hier nog steeds met heel veel plezier. Ik ben hier begonnen als preventie assistent en werk nu als Paro preventie assistent.

Mijn belangrijkste doel is om patiënten te inspireren en te motiveren om een gezond gebit te krijgen en te behouden. Dat doe ik door de patiënten heel veel persoonlijke aandacht en instructies te geven zodat problemen met het gebit in een vroeg stadium worden voorkomen.

Nadia

Nadia Rabei

Paro-preventieassistente

Ik ben Nadia, 40 jaar en geboren in Amsterdam.

Ik ben inmiddels 16,5 mooie jaren werkzaam in de Tandheelkunde. Ik ben begonnen als tandartsassistente en ben nu werkzaam als (paro)preventieassistente.

Ik ben representatief, efficiënt, zorgzaam en vriendelijk. Daarnaast houd ik van uitdaging in het vak, ben ik leergierig en ontwikkel ik mij graag verder.

Ik hou van diversiteit en vind het dus ook heel fijn om met patiënten van verschillende afkomst te werken, want elke patiënt is uniek! Tenslotte vind ik persoonlijke aandacht voor de patiënt zeer belangrijk.

Ik voel mij welkom in het warme team van tandartsenpraktijk René en vind het heel fijn om onderdeel van dit mooie team te zijn.

Athina Roumpati

Preventieassistente

Ik ben enkele jaren werkzaam als tandartsassistente bij deze praktijk en had nooit gedacht dat ik deze baan zo leuk zou vinden. De sfeer is erg vriendelijk en familiaal en dat vind ik nog leuker.

Ik ben begonnen als assistente van tandarts Rene en heb veel van hem geleerd.

De praktijk en de medewerkers hebben het vermogen om patiënten een veilig en gelukkig gevoel te geven en daar word ik erg blij van.

Karin van der Meulen

Tandartsassistente

Ik ben sinds 2008 drie dagen werkzaam in deze gezellige tandartspraktijk.

Mijn passie is om de patiënten met liefde, begrip, rust en inlevingsvermogen bij te staan bij hun behandelingen.

Het leuke is, dat angstige patiënten hun angst overwonnen hebben en dat maakt dit werk voor mij altijd weer een uitdaging.

Verder heb ik les gegeven op het ROC Zaandam (opleiding tandartsassistente). Daar heb ik een super leuke tijd gehad. De kennis en ervaring die ik daar en de afgelopen jaren heb opgedaan kan ik nu goed gebruiken bij het begeleiden van onze stagiaires.

In mijn vrije tijd maak ik graag lekkere wandelingen. Op die manier kan ik mijn batterij weer helemaal mee opladen.

Anita Chambliss

Tandartsassistente

Ik werk sinds 2018 als tandartsassistente bij deze mooie gezellige leerzame praktijk.

Ik heb eerst een half jaar stage gelopen en in de tussentijd mijn diploma tandartsassistente behaald.

Ik vind het geweldig om samen met de tandarts te werken, geen dag is hetzelfde en ik leer nog steeds bij.

Ayla Sahin

Tandartsassistente

Na het behalen van mijn diploma als tandartsassistente ben ik in 2015 bij tandartspraktijk René begonnen. Ik werk daar met heel veel plezier.

Het is een fijne werkplek die goede zorg levert, waar iedereen voor elkaar klaar staat en waar ik veel ervaring op kan doen.

Ik ben werkzaam als tandartsassistente en baliemedewerkster, deze afwisseling maakt mijn werk erg interessant.

Bea Vreeburg

Office Manager

Ik kom uit Alkmaar en ben sinds 2017 werkzaam bij Tandartspraktijk René.

Ik werk daar 4 dagen als office manager en houd mij bezig met verschillende administratieve werkzaamheden.

Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van dit geweldige professionele team, samen zorgen wij ervoor dat de patiënten met een stralende lach de praktijk verlaten.

Een mooie glimlach is immers altijd in de mode!

Saloua Ihadouten

Receptioniste

Ik ben al 20 jaar werkzaam in de mondzorgkunde en ben in 2022 komen werken bij Tandartspraktijk René.  De praktijk is zeer professioneel en heeft een hecht team en ik zit hier helemaal op mijn plek.

Ik ben werkzaam als receptioniste en ben o.a. verantwoordelijk voor de planning en de communicatie met de klant.
Mijn werkdag is pas geslaagd, wanneer de klant tevreden, met een grote glimlach, de praktijk verlaat.

Oumaima

Oumaima Aafer

Receptioniste

Ik ben begonnen in november 2020 als stagiaire voor de opleiding tandartsassistente. Een maand later ben ik in deze praktijk begonnen als junior tandartsassistente. Het is allemaal erg snel gegaan. Voor mij voelt het alsof ik al jaren in deze praktijk werk. In een korte tijd heb ik een leuke band met patiënten opgebouwd en ik heb gemerkt dat het een warm team is waarbij alle collega’s voor elkaar klaar staan. Deze praktijk heeft mij meer laten houden van mijn opleiding/werk.

Ik weet niet wat de toekomst met zich mee gaat brengen omdat ik, naast de tandheelkunde, meerdere doelen voor ogen heb. Maar iets wat ik wel weet is dat het met de dag alleen maar leuker wordt en dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN