Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Veilige verdovingen

Wij gebruiken veilige verdovingen in onze praktijk.

Veilige verdovingen Tandartspraktijk René

Veilige verdovingen

We hebben ervoor gekozen om meer veilige verdovingen te gebruiken. We zijn bezorgd over het groeiende aantal meldingen over bijwerkingen van het gebruik van verdovingen. De verdovingen die wij gebruiken zijn lichaamsvriendelijk en bevatten geen articaïne.

Veelgestelde vragen over veilige verdovingen

Tandartspraktijk René is een biologisch georiënteerde tandartspraktijk. Dit houdt in dat wij rekening houden met de impact die bepaalde materialen en technieken hebben op uw algehele gezondheid. Veel van deze materialen en technieken hebben een bewezen negatieve impact. In plaats hiervan maken wij zoveel mogelijk gebruik van lichaamsvriendelijke materialen en technieken.

Verdovingen worden gebruikt om tijdelijke gevoelloosheid te veroorzaken in een specifiek gebied van de mond, waardoor pijn tijdens behandelingen wordt verminderd of opgeheven. Het gebruik van verdovingen kan negatieve bijwerkingen hebben. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van meer veilige verdovingen zonder articaïne. Deze verdovingen zijn minder giftig en verlaten uw systeem bovendien sneller. Dit is beter voor uw gezondheid.

Tijdens uw periodieke tandartsbezoek kan het voorkomen dat de tandarts een probleem constateert. In sommige gevallen is een tandheelkundige behandeling noodzakelijk om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de complexiteit van de behandeling kunt u ervoor kiezen om de behandeling onder verdoving te ondergaan. De verdoving wordt lokaal toegediend in het gebied van de mond waar de behandeling zal plaatsvinden, waardoor gevoelloosheid optreedt in dit gebied en u vrijwel niets zult merken van de behandeling. Veel mensen ervaren dit als positief en zitten hierdoor met een geruster gevoel in de tandartsstoel. Binnen onze biologisch georiënteerde tandartspraktijk maken wij uitsluitend gebruik van veilige verdovingen.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN