Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Veilige verdovingen

Wij gebruiken veilige verdovingen in onze praktijk.

Veilige verdovingen Tandartspraktijk René

Veilige verdovingen

We hebben ervoor gekozen om veiliger anesthetica te gebruiken. We zijn bezorgd over het groeiende aantal meldingen over bijwerkingen van anesthetica gebruik door de meeste tandartsen. Daarom hebben we ervoor gekozen minder giftige anesthetica te gebruiken die uw systeem snel verlaten.

Veelgestelde vragen over veilige verdovingen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie verkrijgen over het gebruik van verdovingen door de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op door tijdens onze openingstijden te bellen naar: 020 610 2883. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de meest gestelde vragen hieronder alvast voor u op een rijtje gezet.

Tandartspraktijk René is een biologisch georiënteerde tandartspraktijk. Dit houdt in dat wij rekening houden met de impact die bepaalde materialen en technieken hebben op uw algehele gezondheid. Veel van deze materialen en technieken hebben een bewezen negatieve impact op uw gezondheid. Toch worden deze door veel tandartsen in Nederland gebruikt. Bij Tandartspraktijk René wordt het gebruik hiervan vermeden. In plaats hiervan maken wij zoveel mogelijk gebruik van lichaamsvriendelijke materialen en technieken. Op deze manier kunnen wij uw tandheelkundige wensen vervullen, zonder uw gezondheid aan te tasten. Neem voor meer informatie over biologische tandheelkunde gerust contact met ons op.

Anesthetica zijn stoffen die lokaal worden gebruikt om tijdelijke gevoelloosheid te veroorzaken in een specifiek gebied van de mond, waardoor pijn tijdens tandheelkundige procedures wordt verminderd of geëlimineerd. Het gebruik van anesthetica kan negatieve bijwerkingen hebben. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van veiligere anesthetica. Deze anesthetica zijn minder giftig en verlaten uw systeem bovendien sneller. Dit is beter voor uw gezondheid. Verder maken wij binnen onze praktijk geen gebruik van fluoride en amalgaam, vanwege de bewezen negatieve invloed die het heeft op uw gezondheid. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het verwijderen van amalgaam op een veilige en professionele manier.

Tijdens uw periodieke tandartsbezoek kan het voorkomen dat de tandarts een probleem constateert. In sommige gevallen is een tandheelkundige behandeling noodzakelijk om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de complexiteit van de behandeling kunt u ervoor kiezen om de behandeling onder verdoving te ondergaan. De verdoving wordt lokaal toegediend in het gebied van de mond waar de behandeling zal plaatsvinden, waardoor gevoelloosheid optreedt in dit gebied en u vrijwel niets zult merken van de behandeling. Veel mensen ervaren dit als positief en zitten hierdoor met een geruster gevoel in de tandartsstoel. Binnen onze biologisch georiënteerde tandartspraktijk maken wij uitsluitend gebruik van veilige verdovingen.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN