Dutch English

MENU

Dutch NL English EN

Over ons en onze missie

Over Tandartspraktijk René

Even voorstellen…

Wij zijn Gina en Danny en sinds 1 januari 2021 zijn wij naast eigenaren van de praktijk in het dagelijks leven ook partners. Wij hebben allebei een verschillende achtergrond, die wij nu zeer goed kunnen toepassen in het runnen van de tandartspraktijk.

Gina is in 1993 afgestudeerd in Tandheelkunde en werkt al meer dan 27 jaar als tandarts, waarvan de laatste 10 jaar als tandarts bij tandartspraktijk René. Danny is afgestudeerd jurist Nederlands recht en is al meer dan 25 jaar werkzaam in het consultancy vak op het gebied van employee benefits. Nadat wij elkaar leerden kennen kregen wij al vrij snel de wens om een eigen tandartspraktijk te runnen.

In de loop van 2019 kwam er een mogelijkheid na goed en intensief overleg met de oude eigenaren van Tandartspraktijk René om de praktijk over te nemen. Hiermee ging onze droom in vervulling, en per 1 januari 2021 is dit ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Wij zijn trots op ons team dat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten, receptionistes en administratief medewerkers. Wij zijn een multicultureel team, iedereen spreekt uiteraard Nederlands, maar wij spreken ook Engels, Arabisch, Turks, Spaans, Roemeens, Hebreeuws en Grieks! 

Onze Missie

Wij willen de praktijk zo managen dat patiënten en medewerkers zich hier prettig voelen. Wij houden van ons vak en we houden van mensen. We zien onze patiënten graag als gasten. Naast hoogwaardige kwalitatieve mondzorg staan daarbij servicegerichtheid, een gezellige sfeer en persoonlijke aandacht centraal.

Tandartspraktijk René Over ons

Meer informatie ontvangen?

Indien u meer informatie wilt dan kan dat op verschillende manieren.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Inschrijven Tandarts Amsterdam Osdorp
Logo Tandartspraktijk René
Dutch NL English EN