Tandartspraktijk René is uniek in de benadering van tandheelkundige problemen. Het is een vriendelijke plek, waar patiënten op professionele en ethische wijze met zorg worden behandeld. De medewerkers doen hun uiterste best om een uitstekend product te behalen voor elke patiënt op het gebied van een betere gezondheid van het gebit en het lichaam. Vanaf het moment dat de patiënt het gebouw binnenloopt, tot het moment dat hij weggaat en bij ieder contact met ons, wordt hij behandeld met respect, vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

over-ons-rene

Tandarts René

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënistes, assistenten en administratieve medewerkers die hier allemaal zijn om u een snelle en vriendelijke service te geven. Wij zijn een multicultereel team, iedereen spreekt Nederlands natuurlijk, maar wij spreken ook Engels, Russisch, Duits, Arabisch, Turks, Roemeens, Hebreeuws, Frans en Italiaans! Alle tandartsen zijn BIG geregistreerd.

Tandarts René van der Bijl (BIG: 79020422502), de eigenaar van de tandartspraktijk, is de hoofdtandarts en is belast met de kwaliteitscontrole. Hij werkt al 32 jaar in Osdorp en is de laatste 20 jaar gespecialiseerd als biologisch tandarts. Hij is de inspiratie achter de meer natuurlijke benadering van de tandheelkunde in de praktijk.

over-ons-inna
Tandarts Inna Popova

BIG: 99909320702

is al meer dan 10 jaar lid van ons team en heeft meer dan 20 jaar ervaring als tandarts. Zij is bijzonder bekwaam op het gebied van esthetische vullingen, wortelkanaal-behandelingen en cosmetische behandelingen.

Ze spreekt Nederlands en Russisch.

Tandarts Athina Georgiou

                BIG: 19919621802

is een zeer enthousiaste en bekwame jonge tandarts. Zij vindt het leuk om kinderen te behandelen.

Zij spreekt Nederlands, Grieks en Engels.
 

 Gina Aizic use only
 Tandarts Gina Aizic

BIG: 39101673102

heeft meer dan 25 jaar ervaring als tandarts. Gina is gespecialiseerd in  esthetische vullingen en cosmetische behandelingen.

Zij spreekt Roemeens, Hebreeuws, Engels en Nederlands. 

Tandarts Diana Cajamarca

                BIG: 39916974002

heeft haar opleiding tandheelkunde in Bogota, Colombia in 2011 afgerond. Haar specialisatie is onder anderen op het gebied van parodontologische en esthetische behandelingen.

Zij spreekt Nederlands, Spaans en Engels.

Tandarts Alja de Graaff

BIG: 39048952902

 

heeft haar opleiding tandheelkunde in Amsterdam afgerond en is ruim 25 jaar werkzaam als biologisch tandarts. Ze doet dit werk nog steeds met veel plezier.

Zij spreekt Nederlands, Spaans en Engels.

 

Tandarts Elvira Gligor

BIG: 99101349502

heeft meer dan 20 jaar ervaring als tandarts. Haar gebieden van bijzondere expertise zijn wortelkanaalbehandelingen alsmede cosmetische behandelingen. Zij heeft affiniteit met kinderen.

Ze spreekt Nederlands, Russisch en Roemeens.

 

Onze assistentes

 over-ons-karin  over-ons-faith  

Naast de stoel staan de assistentes Yvonne Borgens, Karin van der Meulen, Marjo Kuijpers,Faith Addai, Ayla Sahin, Anita Chambliss, Susan van Veen en Gwen Gerritsen.

Preventie assistentes

over-ons-faith

Aicha Fayki en Faith Addai

Tandarts in opleiding

Abdal Kareim Wrar, heeft zijn opleiding Tandheelkunde in Syrië afgerond in 2015.

Onze administratieve team

over-ons-annelies 

Balie medewerkers Annelies Passtoors en Bea Vreeburg.

Praktijk Manager Anca Lacroix

over-ons-gwen-b

Directeur Gwen van der Bijl