Alternatieve en aanbevolen producten

Wij gebruiken alternatieve en aanbevolen producten die geen bijwerkingen hebben.

Kinderen Tandartspraktijk René

Alternatieve en aanbevolen producten

Wij gebruiken alternatieve producten die geen bijwerkingen hebben, zoals Calendula, colloïdaal zilver en een groot aantal andere producten.
Bij een extractie wordt de tandkas zorgvuldig gereinigd, door middel van een speciale techniek, om niet alleen lokale problemen maar ook problemen op andere plaatsen in uw lichaam te voorkomen.

Wij gebruiken homeopathische medicijnen die specifiek op tandheelkundige problemen gericht zijn. Deze verminderen zwelling en andere problemen die in de reguliere tandheelkunde gewoon zijn. Deze medicijnen hebben absoluut geen bijwerkingen en zijn totaal niet giftig.

De meeste tandpasta’s bevatten chemische zoetstoffen en schuimopwekkende middelen, die giftig zijn. Wij bevelen dan liever pasta’s aan die een stuk veiliger voor u en uw kind zijn, zoals de pasta’s van Weleda™ die vanwege deze eigenschappen ook in onze praktijk te koop zijn.

Mondverzorging

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.