Biologische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Wat betekent dat?

De biologisch werkende tandarts doet naast de standaard tandheelkundige behandelingen ook aanvullende behandelingen. Dit wordt gedaan door te werken met aanvullende technieken, die verkregen zijn door extra nascholingen te volgen op het gebied van biologische tandheelkunde. Deze technieken zijn bedoeld om snellere genezing, minder napijn en minder complicaties te realiseren.

Een biologisch werkende tandarts gebruikt materialen en technieken, die veiliger en vriendelijker voor het lichaam zijn. Er wordt dus echt gekeken naar de effecten op de gezondheid van het hele lichaam. De biologische tandarts werkt dus met  een natuurlijke benadering, waarbij veel minder chemicaliën worden gebruikt. Zo worden er technieken of middelen gebruikt die veiliger en gezonder zijn bij onze patiënten.

Biologische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp

Gratis parkeren

Als u met de auto komt hoeft u meestal niet lang te zoeken voor een gratis parkeerplaats.

Zaterdag geopend

Ja, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Ervaren team

Ons team heeft ruime ervaring en is goed op elkaar ingespeeld, wij spreken meerdere talen en iedereen is welkom in onze praktijk.

Tandartspraktijk René is een biologisch georiënteerde praktijk

Bij tandartspraktijk René houden we ons bezig met de gangbare tandheelkunde, zoals vullingen kronen etc. Wat ons onderscheidt van de reguliere tandarts is dat wij veiligere materialen en veiligere behandelingen doen, waar het hele lichaam profijt  van heeft. Zo zijn er een aantal tandheelkundige behandelingen die als normaal beschouwd worden, maar die erg schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan amalgaamvullingen, die veel kwik bevatten. Helaas zijn ook de meest gebruikte verdovingsvloeistoffen gevaarlijk voor de gezondheid, evenals fluoride.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Biologische Tandheelkunde Amsterdam Osdorp