Onze Behandelingen

behandelingen-reneEen vriendelijke, professionele en biologische tandartspraktijk waarop je kunt vertrouwen

Tandarts René is gespecialiseerd in biologisch georiënteerde tandheelkunde omdat hij graag wil, dat u en uw gezinsleden zo gezond mogelijk door het leven gaan. Hij gebruikt deze benadering en filosofie bij iedereen en bij alle behandelingen waarbij dat mogelijk is.

Hierbij wordt de nadruk gelegd op meer natuurlijke producten en minder schadelijke procedures om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen geven.

Biologische tandheelkunde

behandelingen-bioTandarts René is een zorgzame tandarts die de methoden van de reguliere tandheelkunde combineert met meer lichaamsvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan de tandarts zo gezond en veilig mogelijk verloopt. In onze praktijk gebruiken wij zo min mogelijk chemische middelen en wordt het gebruik van farmaceutische middelen tot een minimum beperkt. Indien u een tandheelkundig probleem hebt, proberen wij u zo snel mogelijk te helpen, om te voorkomen dat u onnodig schadelijke medicijnen moet slikken of veel pijn krijgt. Deze lichaamsvriendelijkere methodes kunnen ervoor zorgen, dat verschillende behandelingen prettiger verlopen en er een sneller herstel optreedt dan normaal het geval zou zijn.

Lees meer over Biologische Tandheelkunde

Amalgaam verwijderen

behandelingen-amalgaam-metWe hebben in deze tijd genoeg zaken waarover wij ons zorgen maken, dus moet je niet ook nog eens hebben dat één van die zaken is, dat je vullingen schadelijk zijn voor jou en je lichaam. Dat is de reden waarom onze ervaren medewerkers zich ervoor inzetten je te helpen om je amalgaamvullingen, indien noodzakelijk, goed en veilig te verwijderen.

behandelingen-amalgaam-zonderAl onze tandartsen zijn er extra in onderwezen om amalgaamvullingen op de juiste manier door middel van een veilig protocol te vervangen door meer op natuurlijke tanden lijkende composiet- of porseleinvullingen. Dit protocol is erop gericht om complicaties voor het gebit en de rest van het lichaam zo veel mogelijk te voorkomen.

Lees meer over amalgaam verwijderen

Tandheelkunde voor het hele gezin

behandelingen-gezinHet behandelen van uw hele gezin is één van de zaken in onze praktijk, waar wij erg veel genoegen in scheppen. Iedereen in Tandartspraktijk René vindt het fijn om het hele gezin echt te helpen met de dingen die er nodig zijn. Het is belangrijk om kinderen op jonge leeftijd met hun tandarts te laten kennismaken zodat ze de tijd krijgen om zich in de tandheelkundige omgeving thuis te gaan voelen. We zijn er van overtuigd, dat preventie van gebitsproblemen al op zeer jeugdige leeftijd moet beginnen.

Lees meer over tandheelkunde voor kinderen

Cosmetische tandheelkunde

behandelingen-cosmetischAls je van je tanden houdt, glimlach je meer
Het hele team van tandheelkundige professionals hier in tandartspraktijk René kan je een ruim assortiment aan cosmetische diensten bieden om je die stralende glimlach te bezorgen die je zo graag wil hebben!
Bel voor een afspraak als je een advies wilt om te ontdekken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om je glimlach te verbeteren.

Lees meer over cosmetische tandheelkunde

Hygiëne voorzieningen en High-Tech faciliteiten

behandelingen-hightecOm het gemakkelijker en comfortabeler voor je te maken word je behandeld met geavanceerde, High-Tech apparatuur. We hebben zeer geavanceerde tandheelkundige instrumenten, zoals digitale röntgenapparatuur en het Zoom tandenbleekapparaat. Bovendien gebruiken we tandheelkundige Soft-Lasers die helpen om bij een aantal behandelingen de genezing te bespoedigen. Daarbij komt, dat we een zeer hoge standaard hanteren op het gebied van hygiëne, de daarbij behorende werkwijzen en voorzieningen. We hebben geavanceerde apparatuur voor de correcte sterilisatie en desinfectie van ons tandheelkundig instrumentarium. Wij werken uiteraard volgens de WIP-richtlijnen en IGZ-standaard.

Kroon en Brugwerk

Een kroon is een restauratie van één enkele tand of kies. Een brug is een vervanging van één of meer tanden en/of kiezen, welke aan andere tanden of kiezen vastgemaakt wordt. Beiden worden gemaakt van porselein, metaal, of een combinatie van beiden. In onze praktijk gebruiken wij, indien we om een bepaalde reden niet zonder metaal kunnen werken, alleen hoogwaardige biologisch verantwoorde metalen, daar goedkopere metalen, zoals palladium bijvoorbeeld slecht voor de gezondheid kunnen zijn. Indien tanden of kiezen te zwak zijn geworden, kan een kroon een zeer waardevolle oplossing zijn: veel duurzamer dan bijvoorbeeld een vulling en esthetisch verantwoord door de natuurlijke aanblik.
Bruggen zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van gebitsherstel. Ze zorgen ervoor, dat de normale functie van je mond behouden blijft en kunnen helpen om het esthetisch voorkomen van je gezicht in stand te houden.

Controle, Gebitsreiniging en Preventieve zorg

diensten-onderhoudWanneer we de gezondheid van je tanden en kiezen onder de loep nemen, blijkt voorkomen echt veel beter dan genezen. Om je hele leven lang gezonde tanden en kiezen te hebben, moet je beslist regelmatig op de juiste wijze je gebit reinigen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je hierbij te helpen.
In tandartspraktijk René zijn we er sterk van overtuigd dat je gebit uitstekend verzorgd moet worden. Dit doen wij door op professionele wijze jouw gebit te reinigen en te controleren. Eveneens zijn wij van mening dat regelmatige reinigingen en controles tandvleesontsteking zullen kunnen voorkomen. Tandvleesontstekingen leiden vaak tot andere problemen met de gezondheid van je lichaam. Deze problemen zijn gelukkig gemakkelijk te vermijden door je aan onze aanwijzingen en je controleafspraken te houden.

Lees meer over preventieve zorg

behandelingen-spoed

Hulp bij spoedeisende gevallen

In sommige gevallen kan het nodig zijn, dat je tussentijds tandheelkundige hulp nodig hebt.
Kom je in een dergelijke situatie terecht, schroom dan niet om ons direct te bellen, wacht niet tot de volgende dag. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.