Kindertandheelkunde Amsterdam Osdorp

Binnen onze praktijk hebben een aantal tandartsen zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Kinderen Tandartspraktijk René

Extra aandacht voor kinderen

Het is cruciaal voor het behoud van een gezond gebit dat deze al van jongs af aan goed wordt verzorgd. Binnen onze praktijk hebben daarom een aantal tandartsen zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Deze tandartsen bieden voor kinderen van 3 tot 18 jaar speciale behandelingen die gericht zijn op levenslang behoud van het eigen gebit zonder grote problemen.

Advies van de kindertandarts

Onze kindertandartsen adviseren ouders om het kind zo jong mogelijk mee te nemen naar de tandarts. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandarts en de omgeving. Rond de leeftijd van 3 jaar, omdat dan meestal alle tandjes zijn uitgekomen, is het beste moment om te starten met de periodieke controle. Als kind naar de tandarts gaan moet voelen als een kort feestje!

Ook bij angst is er een speciale tandarts

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft om naar de tandarts te gaan. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de tandarts te gaan. Wat de angst ook is, wij hebben angsttandartsen die uw kind van de paniek of extreme angst af kunnen krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angst behandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

Inschrijven

Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk René in Amsterdam Osdorp. Uiteraard zijn ook uw gezinsleden welkom in onze praktijk.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen.

Kindertandheelkunde Amsterdam Osdorp